Koulusta ja valmennusta

16.07.2018

Aivotaidot haltuun -sivulta löydät esimerkkejä uudesta koulutusvalikoimastamme sekä tietoa uudesta palvelustamme valmennuksesta.

Vanhemmille ja kasvattajille suunnatut koulutukset ovat olleet erityisen suosittuja. Eräältä varhaiskasvattajalta saadun palautteen mukaan ne ovat ”aiheuttaneet hyvää pöhinää”  sekä myös kolmannen koulutustilaisuuden tilaamisen samalle alueelle. Pääsimmepä myös pitämään eskarilaisille aivohuoltokoulua. Yrityksissä suosittu on ollut Menestyvän ja hyvinvoivan asiantuntijan aivotaidot -koulutus.


Koulutusten pituudet ja sisällöt ovat tilaajakohtaisesti räätälöitävissä lyhyistä 45-60min esittelyistä koko päivän mittaisiksi syventäviksi koulutuksiksi. Kaikkiin koulutuksiin voidaan yhdistellä myös valmennuksellisia, konsultatiivisia tai työnohjauksellisia elementtejä.

Muokkaamme myös mielellämme laajempia useamman kuukauden mittaisia kokonaisuuksia, joissa palveluitamme voi yhdistellä eri tavoin esimerkiksi koulutus isommalle joukolle ja sen jälkeen yksilö- tai ryhmävalmennuksia tai työnohjausta tietyn tavoitteen mukaisesti.

Valmennus voi olla ratkaisu sinulle, joka kaipaat uusia näkökulmia ja tilaa pohdiskella elämääsi, saada aivosi kokonaisvaltaiseen käyttöön, energiaa arkeen, hallinnan tunnetta elämään tai vaikkapa keinoja hyvinvoivana omanlaisenasi kasvattajana toimimiseen. Tutustu Aivotaidot haltuun -sivulla tarkemmin valmennukseemme.

Aivotaidot @ Eventolehti 1/2018

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne: info (at) aivotaidot.fi

Ajankohtaista

Onnellinen, hämmentävä ja hektinen syksy

22.10.2017

Syksy on ollut Aivotaitojen osalta onnellinen, hämmentävä ja hektinen. Alle kahden kuukauden sisällä on ilmestynyt liuta artikkeleita aivotaitoihin liittyen, olemme kouluttaneet ja työnohjanneet aiheesta erilaisia kuulijakuntia ja 12.9. vietettiin lämminhenkisessä tilaisuudessa kirjan julkkareita.      Aivotaidot on huomioitu mediassa ihanan laajakatseisesti Yle ennätti ihka ensimmäisenä valtamedioista kaappaamaan Aivotaidot Oy nimen sivuilleen ja Vanhemmalla on tärkeä …

Lue lisää

Ajankohtaista

Aivotaidot-kirja on julkaistu

28.08.2017

Nyt se on vihdoin julkaistu! Olemme niin onnellisia ja innoissamme Haaveemme tuoda aivotietous osaksi jokaisen suomalaisen arkea ja auttaa siten suomalaisia voimaan paremmin otti juuri ison loikan eteenpäin. ”Aivojen täysipainoisempi ja kokonaisvaltaisempi toiminta ilmenee hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden kohentumisena. Aivotaidot kertoo tieteelliseen tutkimustietoon ja kirjoittajiensa neuropsykologiseen työkokemukseen perustuen, mistä aivoissamme on kyse ja miten voimme niitä kehittää.”

Lue lisää

Ajankohtaista

Kaikille avoimia aivotaitotilaisuuksia syksyllä 2017

28.08.2017

Syksyn 2017 koulutuskalenteri alkaa vähitellen täyttyä ja myös keväälle 2018 on jo tullut mukavasti varauksia. Uusillekin koulutuksille ja valmennuksille on kuitenkin vielä tilaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pohditaan millainen tilaisuus sopisi juuri teille. Räätälöimme aina kokonaisuudet tilaajan mukaan. Järjestämme tilaisuuksia lyhyistä alustuksista useiden päivien tai jopa kuukausien mittaisiin prosesseihin. Toimintakielinämme ovat suomi ja englanti.   …

Lue lisää